زمان محتوا گذاری بر روی اینستاگرام

۱- از زمان پُست گذاشتن صفحات محبوب‌تان مطلع شوید

اولین مورد از ترفندهای اینستاگرام مطلع شدن از زمان به‌روزرسانی صفحه اینستاگرام دوستان است. مطمئناً همه‌ی ما یک یا چند نفر را در لیست فالوئرهای خود داریم که اهمیت زیادی برایمان دارند و دوست داریم که تک‌تک پست‌هایشان را به محض بارگذاری شدن مشاهده کنیم؛ یا یکی از صفحات اینستاگرام مورد علاقه‌تان میخواهد شرایط مسابقه خود را در روز مشخصی اعلام کند و شما می‌خواهید اولین فردی باشید که در این مسابقه شرکت می‌کند. سوال اینجاست که چگونه می‌توان از این به‌روزرسانی‌ها مطلع شد؟

خب، اینستاگرام چنین امکانی را در اختیار کاربران قرار می‌دهد. شما می‌توانید از این اپلیکیشن بخواهید هر زمان که فرد محبوب‌تان پُستی را به اشتراک گذاشت به شما اطلاع بدهد. برای استفاده از این امکان تنها کافی است برای هریک از کاربران مورد نظر خود گزینه‌ی ارسال نوتیفیکیشن یا همان Turn on Post Notifications را فعال کنید.

برای فعال کردن این ترفند اینستاگرام به صفحه‌ی مورد نظر بروید و روی علامت … (3 نقطه) در گوشه‌ی سمت راست کلیک کنید و در منوی ظاهر شده گزینه Turn on Post Notifications را انتخاب کنید.

۲- همه‌ی عکس‌هایی که لایک کرده‌اید را ببینید

آیا تابه‌حال شده بخواهید تمام عکس‌هایی که لایک کرده‌اید را در یک صفحه و به صورت یکجا مشاهده کنید؟ برای این کار کافی است به صفحه‌ی شخصی خودتان بروید و سپس روی Options کلیک کنید. این گزینه در آیپد و آیفون با عکس چرخ‌دنده و در گوشی‌های اندروید با علامت ۳ نقطه عمودی مشخص شده است. پس از وارد شدن به این بخش روی گزینه Posts You’ve Liked کلیک کنید.

اگر از لایک کردن عکسی پشیمان شده‌اید، می‌توانید با کلیک کردن روی هر عکس وارد پُست مورد نظر شده و سپس با کلیک کردن روی آیکون قلب آن را اصطلاحاً Unlike کنید. آن کاربر از آنلایک شدن پست توسط شما مطلع نخواهد شد و نوتیفیکیشنی دریافت نخواهد کرد.

 ۳- عکس‌هایی که دوستان‌تان به تازگی لایک کرده‌اند یا کامنت گذاشته‌اند را مشاهده کنید

اگر به دنبال این هستید که تعداد بیشتری از دوستان خود را در اینستاگرام پیدا کنید، این کار را می‌توانید از طریق دوستان فعلی خود انجام دهید. درواقع می‌توان گفت احتمال اینکه شخصی دوست مشترک با شما داشته باشد بسیار زیاد است و شما با مشاهده‌ لایک‌های افرادی که فالو کرده‌اید می‌توانید این دوست‌های مشترک را پیدا کنید.

برای انجام این کار روی آیکون قلب در نوار منوی پایین اینستاگرام کلیک کنید. شما در این صفحه لیستی از لایک‌ها و کامنت‌هایی را مشاهده می‌کنید که دیگران روی پست‌های شما گذاشته‌اند. در بالای صفحه تَبی با عنوان Following قرار دارد که با کلیک کردن روی آن می‌توانید فعالیت افرادی که فالو کرده‌اید را مشاهده کنید.

بنابراین اگر می‌خواهید دوستان مشترک خود را پیدا کنید یا اینکه فعالیت دوستان خود را زیر نظر بگیرید، این ترفند اینستاگرام به کمک شما می‌آید.

۴- تاریخچه جستجوی خود را پاک کنید

خب، این یکی از ترفندهای اینستاگرام مخصوص کسانی است که دوست ندارند هیچ ردی از خود به جای بگذارند. خوشبختانه اینستاگرام هم این امکان را برای کاربرانش فراهم کرده است. برای این کار به قسمت Options (علامت چرخ‌دنده در آیفون و آیپد و علامت ۳ نقطه در اندروید) در صفحه‌ی پروفایل خود بروید. در منویی که برای‌تان باز می‌شود روی گزینه Clear Search History کلیک کنید و سپس Yes, I’m sure را انتخاب کنید.

۵- عکس‌های تگ شده خود را مخفی کنید

زمانی که شخصی شما را روی یک عکس یا ویدئو تگ می‌کند آن تصویر خودبه‌خود در پروفایل شما و در قسمت Photos of You ذخیره می‌شود. اگر دوست ندارید که این اتفاقی بیفتد می‌توانید به راحتی این تصاویر را مخفی کنید. برای مشاهده‌ی این تصاویر به صفحه پروفایل خود رفته و روی آیکونی که تصویر یک آدم است و در پائین قسمت Bio واقع شده است، بزنید.

سپس برای اینکه تصاویر را مخفی کنید روی علامت ۳ نقطه‌ای که در بالای سمت راست قرار دارد بزنید و بعد گزینه Hide Photos را انتخاب کنید. سپس، عکس‌هایی که قصد مخفی کردنشان را دارید انتخاب کنید و در نهایت HideFromProfile که در قسمت پایین صفحه قرار دارد را انتخاب کنید.

با استفاده از این ترفند اینستاگرام، عکس‌ها از اینستاگرام پاک نمی‌شوند بلکه از روی پروفایل شما پاک شده و دیگران قادر به مشاهده‌ی آن‌ها نخواهند بود.

۶- پیش از آنکه تگ شوید عکس‌ها را تأیید کنید

همان‌طور که در مرحله‌ی قبل گفتیم، زمانی که شخصی تصویری از شما آپلود می‌کند و شما را تگ می‌کند آن عکس در پروفایل شما به نمایش در می‌آید اما شما می‌توانید این تنظیمات را تغییر داده و تنها عکس‌هایی که مورد تأییدتان هستند را در پروفایل خود نشان دهید.

برای این کار مراحل گفته شده در ترفند اینستاگرام شماره ۹ را تکرار کنید و وارد قسمتی شوید که عکس‌های تگ شده‌تان در آنجا قرار دارد. سپس روی علامت ۳ نقطه بالای صفحه بزنید و روی Tagging Optionsکلیک کرده و سپس Add Manually را انتخاب کنید.

در این حالت زمانی که شخصی شما را روی عکسی تگ می‌کند برایتان نوتیفیکیشن ارسال می‌شود. در این حالت شما می‌توانید به‌صورت دستی خودتان را روی عکس تگ کنید. برای این کار روی عکس بزنید و سپس روی نام کاربری خود زده و گزینه «Show on My Profile» را انتخاب کنید. اگر نمی‌خواهید این عکس در پروفایلتان به نمایش در بیاید کافی است در عوض گزینه «Hide from My Profile» را انتخاب کنید.

0 نظرات

پیام بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *